Eliminar conta e datos – Coinchi
Data de actualización: 3 de novembro de 2026
Na aplicación
Podes eliminar a túa conta directamente na aplicación: Perfil → Eliminar conta. A eliminación ten efecto de inmediato e non se pode desfacer. Se queres conservar os teus datos, descárgaos antes en Perfil → Exportar os meus datos.
Por correo electrónico
Como alternativa, podes solicitar a eliminación en calquera momento por correo electrónico a ivan@pervushin.de. Escribe desde o enderezo de correo co que te rexistraches. Eliminamos a túa conta nun prazo de 30 días.
O que se elimina
- a túa conta de usuario co enderezo de correo electrónico e o nome, os teus inicios de sesión e os identificadores push
- os teus tíquets con todas as posicións lidas e as fotos dos tíquets
- as túas listas da compra, accesos compartidos, códigos de barras escaneados e Coins
- os perfís de fogar que creaches, coas súas listas, despensa e favoritos. Isto vale tamén para os membros que convidaches.
- as túas pertenzas a fogares alleos. As listas que creaches alí quedan no fogar, pero sen relación contigo.
- as mensaxes que nos enviaches a través do formulario de contacto
O que queda sen relación contigo
Cos tíquets de todos os usuarios, Coinchi forma valores que non están asignados a ninguén: o último prezo coñecido dun produto nunha tenda e valores agregados como intervalos de prezos e prezos medios. Estes valores non conteñen nin o teu nome, nin o teu enderezo de correo electrónico, nin un identificador da túa conta e permanecen despois da eliminación.
As fotos de ingredientes que achegaches ao catálogo de produtos nunca están vinculadas á túa conta. Por iso non se eliminan automaticamente. Indícanos para a eliminación o código de barras do produto.
Os datos de conexión nos rexistros do servidor bórranse, independentemente disto, como máximo aos 14 días.
Podes atopar máis información na nosa política de privacidade.
