Ștergerea contului și a datelor – Coinchi
Data: 3 noiembrie 2026
În aplicație
Îți poți șterge contul direct în aplicație: Profil → Șterge contul. Ștergerea are efect imediat și nu poate fi anulată. Dacă vrei să-ți păstrezi datele, descarcă-le înainte la Profil → Exportă datele mele.
Prin e-mail
Alternativ, poți solicita oricând ștergerea prin e-mail la ivan@pervushin.de. Te rugăm să scrii de pe adresa de e-mail cu care ești înregistrat(ă). Ștergem contul în termen de 30 de zile.
Ce se șterge
- contul tău de utilizator cu adresa de e-mail și numele, autentificările tale și identificatorii push
- bonurile tale cu toate pozițiile citite și fotografiile bonurilor
- listele tale de cumpărături, partajările, codurile de bare scanate și Coins
- profilurile de gospodărie pe care le-ai creat, împreună cu listele, cămara și favoritele. Acest lucru este valabil și pentru membrii pe care i-ai invitat.
- apartenențele tale la gospodării străine. Listele create de tine acolo rămân în gospodărie, dar fără legătură cu tine.
- mesajele pe care ni le-ai trimis prin formularul de contact
Ce rămâne fără legătură cu tine
Din bonurile tuturor utilizatorilor, Coinchi formează valori care nu sunt atribuite niciunei persoane: ultimul preț cunoscut al unui produs într-un magazin, precum și valori agregate, cum ar fi intervale de prețuri și prețuri medii. Aceste valori nu conțin nici numele tău, nici adresa de e-mail, nici un identificator al contului tău și rămân după ștergere.
Fotografiile ingredientelor pe care le-ai contribuit la catalogul de produse nu sunt niciodată legate de contul tău. De aceea nu sunt șterse automat. Pentru ștergere, te rugăm să ne comunici codul de bare al produsului.
Datele de conexiune din jurnalele serverului se șterg, indiferent de aceasta, cel târziu după 14 zile.
Mai multe informații găsești în politica noastră de confidențialitate.
